Кількість
|
Вартість
|
||
|
опис Призначений для приготування сиру і бринзи.Мікробний ренін ", Супер Майя", є ферментом для згортання молока і подальшого виробництва сирів різних сортів. Мукорпепсін (грибна закваска) виходить з грибів Mucor pusilusіМucor miehei. Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом мікробної реніну порівняємо з сичуговим яловичим пепсином (у народі багато так і називаємо його - ", сичужний пепсин", або ", сичуг",), який виділяється зі слизової шлунка (січуга) молодих жовтих тварин (телят, ягнят). У своєму відвідуванні мікробних реннін "Супер Майя" не містить у своєму складі ферментів тваринного походження. З огляду на те, що грибна сирна закваска ", Супер Майя", використовується за допомогою ферменту чистої культури харчової грібаRhizomucor Mieheii молокосвёртивного ферменту Mucorpepsin, який у свою чергу також виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (мікробних пепсин) на продукт від сичужного, є якісним рослинним продуктом. Спосіб приготування: 1.Приготувати розчин ферменту. Для цього - розчинити вміст пакета в 250 мл води. 2. Нагрійте свіже домашнє некип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів 3. Додайте 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину в 10 л молока 4. Дати стояти близько 20 хв. 5. Процідити через марлю. Надати форму. Для додавання особливого смаку в молоко можна додавати улюблені спеції.Рекомендована доза «Майя», для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грам на 1 000 кг переробляється молокосуміш. У разі, якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «, Майя», можна менше зменшити. Особливості вказівки: не містить генно-модифікованих організмів (ГМО), є продуктом завдяки використанню рослинного походження, може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволового і коров'ячого молока. Одного флакона вистачає на 150 л. молока. Товар сертифікований. Термін зберігання: 2 роки