Кількість
|
Вартість
|
||
|
1 пакетик (1 г) розрахований на 100 літрів молока. Микробиальный ренін "Супер Майа" є ферментом для згортання молока і подальшого виробництва сирів різних сортів. Мукорпепсин (грибна закваска) виходить з грибів Mucor pusilus і Мисог miehei. Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом микробиальный ренін порівняємо з сичужним яловичим пепсином (в народі багато хто так і називають його - "сичужний пепсин" або "сичуг"), який виділяють із слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят). У свою чергу микробиальный реннин "Супер Майа" не містить у своєму складі ферментів тваринного походження. Зважаючи на те, що грибна сирна закваска "Супер Майа" проводиться за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Miehei і молокосвертывающего ферменту Mucorpepsin, який в свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (микробиальный пепсин) на відміну від сичужного, є виключно рослинною продуктом. не містить генно-модифікованих організмів (ГМО);
є продуктом виключно рослинного походження;
може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиннного і коров'ячого молока.
Одного пакету вистачає на ферментацію близько 100 літрів молока.
Фасовка: фольгований стік (пакетик).
Вага нетто: 1г.
100 шт. В упаковці
Термін придатності 2 роки.
Сирна закваска Супер Майя (фермент сухий) ,1 г
В наявності
Артикул: 28583
18.90 грн
Характеристики
Бренд | Intermak |
---|
- Власна логістика,
- Доставка машинами компанії по містах, обласних центрах, селах,
- Відправка кур'єрськими службами в будь-яку точку України (Нова Пошта) за тарифами перевізника
- Готівкою при отриманні
- Кредитною карткою в privat24
- Через касу чи термінал самообслуговування ПриватБанк
- За допомогою LiqPay