опис Призначений для приготування сиру і бринзи.Мікробіальний ренін ", Супер Лакта", є ферментом для згортання молока і подальшого виробництва сирів різних сортів. Мукорпепсін (грибна закваска) виходить з грибів Mucor pusilusіМucor miehei. Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом мікробної ренін порівняємо з сичуговим яловичим пепсином (в народі багато так і називають його - ", сичужний пепсин", або ", сичуг",), який виділяють з слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят). У свою чергу мікробіальних реннін ", Супер Лакта", не містить в своєму складі ферментів тваринного походження. З огляду на те, що грибна сирна закваска ", Супер Лакта", проводиться за допомогою ферментації чистої культури харчового грібаRhizomucor Mieheiі молокосвёртивающего ферменту Mucorpepsin, який в свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (мікробіальних пепсин) на відміну від сичужного, є виключно рослинною продуктом.
Спосіб приготування: 1.Приготувати розчин ферменту. Для цього необхідно -, розчинити вміст пакета в 250 мл води.
2. Нагріти свіже домашні не кип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів
3. Додати 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину в 10 л молока
4. Дати настоятися близько 20 хв.
5. Процідити через марлю. Надати форму. Для додання особливого смаку в молоко можна додавати улюблені спеціі.Рекомендована доза «, Лакта», для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грам на 1 000 кг переробляється молокосуміш. У разі, якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «, Лакта», можна набагато зменшити. Особливі вказівки:
не містить генно-модифікованих організмів (ГМО),
є продуктом виключно рослинного походження,
може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиного і коров'ячого молока.
Одного флакона вистачає на 150 л. молока.
Товар сертифікований. Термін зберігання:
2 роки